IndeksCalendarGalleryFAQPencarianMIJEN NETWORK TVGamesPendaftaranLogin

Share | 
 

 Ora Kroso

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
indra_agency
BUPATI


Jumlah posting : 450
Points : 632
Join date : 15.07.10
Age : 31
Lokasi : home sweet home

PostSubyek: Ora Kroso   Sun Aug 29, 2010 11:30 pm

Ora Kroso Urip kok cepete koyo ngene,
jeh kelingan kae wayah sekolah putih abang, angger esuk mesti mangkate mlaku karo kancane, kuatir telat kadang luwih esuk raketan di arani meh mbukak'i lawang.
sekolah kumpul konco seneng-seneng wedi mergane durung pati ndolor, 6 tahun mak wush koyo angin cepete ra meneni, ujug-ujug piknik trus lulus, ganti nganggo celno biru, 3 tahun ning SMP dadi nambahi pengalaman, nduweni konco soko njobo ndeso, pelajarane yio tambah angel, tapi akhire lulus, ngelingi golek kerjo susah, kudune iso nutokno, aku milih STM ngge jogo-jogo nek ora iso entuk gawean nek menawane iso mbukak bengkel tah opo. scratch ben mbayare tansoyo larang, Alhamdulillah ijeh nduwe wong tuwo sing mbiayai.

sekolah 9 tahun, nyesele ning mburi, geneo kok ora pati tenanan, iseh seneng hra-hura, ngapusi guru ura melu praktek malah njajan ning warung.

saiki wis gede, Alhamdulillah di wenehi penggean rakitan iseh rodo angel, tapi tetep tak syukuri, wong tuo kari siji kudu di eman-eman ben ora pikiran. piye carane mbungahno atine wong tuo, yoiku sregep ibadah lan nyambut gawe.

piye-piyelah wis kedarung koyo ngene, kabeh mou wis tak pasrahke Gusti Allah, percoyo ono dalan sing paling apik,
ngelingi konco-konco seperjuangan wis akeh sing podo kawinan, ono sing wis gede-gede anake, geneo aku lamaran wae durung, yo wislah rak opo-opo, menawane mengko ono dhewe dinane,,

ora kroso wis semene gedene,,
reti koyo ngene pengen mbalik ring mongso semono,,
tapi ora oleh keno ngono, sing wis kelakon piye meneh kudu di lakoni.
penting usaha karo ndongo.
Kembali Ke Atas Go down
http://www.mijennetwork.co.cc/people/hvbfyrdlqxdqavekv
casndeho
BUPATI


Jumlah posting : 651
Points : 928
Join date : 13.07.10
Lokasi : kolong langit

PostSubyek: Re: Ora Kroso   Mon Aug 30, 2010 12:04 am

intine, wektu kq cuepete neni...
gak kroso ono seng ujug2 wes duwe anak 1, 2, 3, 4... Very Happy
gak kroso wes semene gedene tp kq rung rabi2...
gak kroso wes wayahe rabi tp kq rung ono seng gelem di rabi... ketawa
lan liyo2ne...

sayyidina ali k.w tau ngendikan seng artine : "waktu adalah pedang".

okeh pakar seng ngomong nek uripe pengen maju kudu iso mbagi wektu.


_________________
tansah kelingan pesene si mbah :
ojo dadi wong seng rumongso biso, ananging dadio wong seng biso rumongso.
Kembali Ke Atas Go down
http://mijennetwork.forumid.net
rataph_singh
BUPATI


Jumlah posting : 328
Points : 470
Join date : 13.07.10

PostSubyek: Re: Ora Kroso   Mon Aug 30, 2010 6:23 am

tambah tuo tambah landep........
-landep ibadahe
-landep ilmune
-landep amale
-landep sumbarange............angger ora landep GOROHe........
koyo wong2 saiki sing dadi wong penting mung landep JANJINE neng kethul ATIne...........
protes

_________________
Kembali Ke Atas Go down
http://ruporupoganekoneko.blogspot.com
emy amalia
Warga
Warga


Jumlah posting : 4
Points : 6
Join date : 30.07.10
Age : 34
Lokasi : kudus

PostSubyek: Re: Ora Kroso   Mon Aug 30, 2010 9:23 am

mulakno ndang ....luru jodo...hahaha

hface hface hface
Kembali Ke Atas Go down
indra_agency
BUPATI


Jumlah posting : 450
Points : 632
Join date : 15.07.10
Age : 31
Lokasi : home sweet home

PostSubyek: Re: Ora Kroso   Mon Aug 30, 2010 10:58 am

emy amalia wrote:
mulakno ndang ....luru jodo...hahaha

hface hface hface


golekno ra mbak, kenalno koncomu tah piye ngono,,,hahahahha bounce bounce bounce bounce rasain
Kembali Ke Atas Go down
http://www.mijennetwork.co.cc/people/hvbfyrdlqxdqavekv
Sponsored content




PostSubyek: Re: Ora Kroso   Today at 2:04 pm

Kembali Ke Atas Go down
 

Ora Kroso

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Forum Mijen Network :: HOBI DAN LIFE STYLE :: CURHAT CORNER-